Skip to content

Donatie door stichting Goede doelen NH1816 en Jos Kamp Assurantien

foto-krant

Stichting Rolstoelbus Heerhugowaard ontvangt donatie

Blijdschap bij bestuur en vrijwilligers van stichting Rolstoelbus Heerhugowaard nadat ze de cheque in ontvangst mochten nemen. (aangeleverde foto)

HEERHUGOWAARD – Grote blijdschap bij bestuur en vrijwilligers van stichting Rolstoelbus Heerhugowaard. Uit handen van Hein Aanstoot, voorzitter van de stichting Goede Doelen Nh1816 en verzekeringsadviseur Jos Kamp ontvingen zij een cheque van € 10.000,-.

Het bedrag is aangewend voor een nieuwe rolstoelbus voor de stichting. Met de nieuwe bus kunnen ouderen en mensen met een beperking weer veilig worden vervoerd tijdens uitstapjes. Vanuit zijn betrokkenheid bij de maatschappij en lokale goede doelen, heeft Jos Kamp met succes een aanvraag voor stichting Rolstoelbus Heerhugowaard ingediend bij stichting Goede Doelen Nh1816. De donatie is onderdeel van een actie die de tweehonderd jaar oude verzekeraar in Oudkarspel had opgezet en waarbij in totaal één miljoen euro werd besteed aan goede doelen in heel Nederland.
Jos Kamp Assurantiën bv is een advieskantoor in Heerhugowaard dat het verenigingsleven en vrijwilligerswerk in de omgeving zeer serieus neemt. Jos Kamp: ,,Veilig vervoer is van groot belang. Daarom steunen wij de vrijwilligers van de stichting Rolstoelbus Heerhugowaard, zodat zij mensen in de omgeving van Heerhugowaard onbezorgd kunnen vervoeren en laten genieten hun uitstapjes

Back To Top